Diks scooterverzekering

Diks biedt haar scooterverzekering aan in drie standaardvarianten die elk oplopend meer Diks scooterverzekeringschade vergoeden. De verplichtte WA-verzekering vergoed schade aan derden die u berokkent bij gebruik van uw scooter, de WA+ verzekering dekt schade door brand, weer en diefstal en de Allrisk variant dekt ook uw schade bij een ongeval of ongeluk waarbij u aansprakelijk bent.

Klik hier voor meer informatie en premie berekenen

Opzittendenverzekering bij de Diks scooterverzekering

Als aanvullende verzekeringen biedt Diks een ongevallen opzittenden verzekering en een schadeverzekering voor opzittenden. Voor de ongevallen opzittendenverzekering geldt dat een vast bedrag wordt uitgekeerd aan bestuurder en passagier in geval van een ongeluk, terwijl bij de schadeverzekering voor opzittenden alle schade als gevolg van een ongeluk zal worden vergoed.

Vergelijk de verschillende scooterverzekeringen bij Diks

Diks treed behalve als aanbieder van verzekeringen ook op als tussenpersoon voor andere verzekeraars. Let goed op dat er vergeleken wordt waar u waarde aan hecht en dat u de juiste verzekering afsluit bij de juiste verzekeraar. Bekijk uw uiteindelijke keus ook zelf nog even, onafhankelijk van Diks, dan u weet u zeker dat u niets over het hoofd heeft gezien.

Klik om alle verzekeraars voor scooters te vergelijken

Goedkoopste brommerverzekeringen direct vergelijken

.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
Diks Scooterverzekering
Author Rating
41star1star1star1stargray