HEMA Scooterverzekering

Met een HEMA scooterverzekering hebt u de keuze om uw scooter WA of All Risk te laten dekken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een aantal aanvullende dekkingen af te sluiten. U kunt zich extra verzekeren tegen rechtsbijstand en ongevallenverzekering opzittenden.

Bij de rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp vergoed bij een aanrijding. Bij de ongevallenverzekering opzittenden, worden de personen op de scooter verzekert bij een ongeval.

Klik hier voor meer informatie en afsluiten

Waarom een scooterverzekering bij HEMA?

hema scooterverzekeringHEMA staat voor ‘kwaliteit en eenvoud voor een goede premie’. HEMA wilt niet dat u teveel betaalt, dus het eigen risico wordt zo laag mogelijk gehouden. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de hoogte van de schade. U betaalt slechts 10% eigen risico over het schadebedrag, met een minimum van €150,- per schade. Let wel op welke leeftijd u van de bestuurder opgeeft.

Valt de bestuurder in een andere leeftijdsschaal dan de opgegeven leeftijd? Dan moet u €250,- extra zelf betalen bij schade van de scooter. De verzekering is dagelijks opzegbaar, u zit dus nergens aan vast. De scooterverzekering is er niet alleen voor uw scooter, maar ook voor uw bromfiets of snorfiets.

Bonus/malusregeling bij de HEMA Scooterverzekering

De HEMA biedt u een bonus als u schadevrije jaren maakt met uw scooter. Als u een jaar lang na de ingangsdatum van de verzekering geen schade heeft gehad, dan gaat u vanaf het tweede jaar naar een hogere bonusschaal. Dit houdt in dat u korting op uw premie krijgt. Na elk jaar dat u geen schade heeft gehad, stijgt u automatisch in de schaal en wordt de korting op uw premie hoger.

Als er wel sprake is van schade, dan zakt u het jaar daar op in de schaal en betaalt u weer meer premie. De bonus/malusregeling geldt niet voor de ongevallenverzekering opzittenden voor personen op uw brommer en de rechtsbijstandverzekering.

Klik hier voor meer informatie en afsluiten

Klik hier voor het overzicht van alle verzekeraars

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
Hema Brommerverzekering
Author Rating
41star1star1star1stargray