InShared scooterverzekering

De InShared scooterverzekering biedt behalve de WA-verzekering ook een All Risk-verzekering aan die naast schade berokkent aan derden ook schade aan uw eigen scooter vergoedt bij diefstal of ongeluk. Buiten deze keuze om is er weinig extra te kiezen bij InShared, die simpele basis pakketten aanbiedt.

Premie berekenen en afsluiten

Hoe werkt de InShared scooterverzekering?

inshared scooterverzekeringInShared biedt echter wel een andere aantrekkelijke optie die u flink voordeel kan opleveren. InShared is uniek als verzekeraar in dat als er aan het eind van elke verzekeringsjaar geld dat gereserveerd was voor schade overblijft, dit wordt uitgekeerd aan de verzekerden.

Van alle binnenkomende premies wordt 20% gereserveerd voor de bedrijfskosten en de andere 80% wordt gereserveerd om schade te vergoeden. Is er aan het eind van het jaar schadegeld over, dan keert InShared dit uit als de zogenaamde jaarbeloning.

Jaarbeloning bij een scooterverzekering

De grootte van een jaarbeloning hangt af van het aantal beloningspunten dat u heeft vergaard. Beloningspunten krijgt u door premie te betalen maar ook door uw kansen op schade te verminderen. Bij de scooterverzekering krijgt u bijvoorbeeld extra beloningspunten als u kunt aantonen een goed slot op uw scooter te hebben.

Als er meer schade wordt uitgekeerd dan er gereserveerde gelden waren, draait InShared op voor deze extra kosten. Sluit eenvoudig online uw scooterverzekering af.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
Inshared Brommerverzekering
Author Rating
51star1star1star1star1star