Meeus scooterverzekering

Meeùs heeft een specialisatie in het verzekeren van auto’s en andere voertuigen en dit kan helpen tegenover een meer algemene maatschappij. Meeùs biedt een WA-verzekering aan die kan worden uitgebreid met aanvullende verzekeringen tegen diefstal en aanrijding, waarbij het volledige pakket neerkomt op een All Risk-verzekering.

Meer informatie en premie berekenen

Voordelen van de Meeus scooterverzekering

Meeus scooterverzekeringOok bij Meeùs kunt op de opgebouwde no-claim meenemen naar een autoverzekering als u die later afsluit. Maar uw no-claim kan slechts voor één verzekering gelden en dus enkel meegenomen worden als uw scooterverzekering niet meer loopt als u een autoverzekering afsluit.

Als u nog geen no-claim heeft opgebouwd start u met een premiekorting van 55% die bij uitblijvende schade kan oplopen tot wel 75% van de totale premie.

Schade melden bij Meeus scooterverzekering

Schade kan dag en nacht gemeld worden bij een speciale alarmlijn van Meeùs en natuurlijk ook online worden aangemeld via de website. Daarnaast heeft Meeùs ook een speciale applicatie voor smartphones waardoor u direct schade kunt melden waar u ook bent. De applicatie is gratis te downloaden en stelt u in staat waar en wanneer dan ook schade te melden.

 

.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
Meeus Scooterverzekering
Author Rating
41star1star1star1stargray