Scooterverzekering Vergelijken

Vergelijk de verschillende scooterverzekeringen in de onderstaande tabel en kies de beste scooterverzekering vergelijkenverzekering voor uw situatie. U kunt de verzekeringen vergelijken op het eigen risico, de uitkering bij total loss en de opzegtermijn van de verschillende scooterverzekeringen.

Omdat de premies verschillen per geval kunt U het beste de premie laten berekenen gericht op uw situatie om de voordeligste verzekering voor U te vinden.

Vergelijkingstabel Scooterverzekeringen

 Unive scooterverzekeringcentraalbeheer scooterverzekeringInSHared ScooterverzekeringHema scooterverzekering
Eigen Risico000 0
Ongevallen opzittendenJaOptieOptieOptie
Direct OpzegbaarNeeNeeJaJa
Premie berekenen en afsluitenPremie berekenen en afsluitenPremie berekenen en afsluitenPremie berekenen en afsluiten
Maandpremie WA Vanaf€ 3,54€ 8,29€ 4,03€ 6,99
Eenmalige poliskosten€ 4,11GeenGeen€ 8,00

Alle verzekeraars voor scooterverzekeringen

Unive scooterverzekering Unive : Naast de standaard WA en Allrisk opties, biedt de Unive Scooterverzekering ook de WA+ verzekering aan. Meer informatie Unive scooterverzekering.
centraalbeheer Centraal Beheer : De Bromfietsverzekering van Centraal Beheer Achmea. Met zekerheid dat u dag en nacht kunt rijden en zonder eigen risico uw bromfiets of scooter verzekeren. Meer informatie Centraal Beheer bromfietsverzekering.
InSHared Scooterverzekering InShared biedt behalve de WA-verzekering ook een All Risk-verzekering aan die naast schade berokkent aan derden ook schade aan uw eigen scooter vergoed. Meer informatie Inshared Scooterverzekering.
hema HEMA : Voor de wettelijke WA-verzekering en een complete dekking zit u bij HEMA goed voor een lage prijs. Meer informatie Hema brommerverzekering.
Diks scooterverzekering Diks treed behalve als aanbieder van verzekeringen ook op als tussenpersoon voor andere verzekeraars. Let goed op dat er vergeleken wordt waar u waarde aan hecht en dat u de juiste verzekering afsluit bij de juiste verzekeraar. Meer informatie Diks scooterverzekering.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail