Unive scooterverzekering

Naast de standaard WA en Allrisk opties, biedt de Unive Scooterverzekering ook de WA+ verzekering aan. Deze Unive scooterverzekeringzit tussen de beide uiterste opties in en beschermd ook tegen brand en weer schade en diefstal, maar niet zo volledig als de All Risk-verzekering.

U kunt zich daarnaast aanvullend verzekeren voor juridische bijstand en opzittenden, waarbij de ongevallen opzittendeverzekering in de meeste gevallen kosteloos kan worden afgesloten.

Premie berekenen en afsluiten

Univé biedt een voordelige scooterverzekering

Bij Univé valt de scooterverzekering samen met die voor brom- en snorfietsen onder de bromfietsverzekering. Univé maakt het mogelijk op elke gewenste manier schade aan te melden en dus ook online. Als u bij Univé een scooter wilt verzekeren tegen diefstal stelt de verzekeraar speciale eisen aan het slot dat u voor de scooter gebruikt, let hier dus goed op anders is de dekking tegen diefstal niet geldig.

Voordeel en eigen risico Unive scooterverzekering

Univé maakt het mogelijk schadevrije jaren van een eerdere auto of bromfietsverzekeringen mee te nemen, zodat als u al reeds een dergelijke verzekering heeft lopen u voordelig kunt beginnen mits u schadevrij bent.

Univé heeft speciale regelingen voor grotere steden, als u woont in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag verdubbelt uw eigen risico tenzij u uw scooter in een beveiligde stalling heeft staan. In grote steden bedraagt het eigen risico 20% van de gedekte waarde, daarbuiten 10%.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Summary
Review Date
Reviewed Item
Unive Bromfietsverzekering
Author Rating
41star1star1star1stargray